Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Συγχαρητήρια στο μέλος μας Ηλία Φλωράκη για το Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "ΑΝΙΜΑΤΙΟΝ"

 


Στην Τελετή Ορκωμοσίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών και Πολιτισμού, απονεμήθηκε στο μέλος μας Ηλία Φλωράκη, το Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, με τίτλο «ΑΝΙΜΑΤΙΟΝ (ΔΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ)» (90 ECTS) και βαθμό 9,34.

Η Διπλωματική Εργασία με θέμα «Εφαρμογή εργαλείων επαυξημένης πραγματικότητας (AR) σε stop motion τεχνικές», βαθμολογήθηκε με 10, ενώ ήδη εφαρμογές των πρακτικών της χρησιμοποιούνται σε κινηματογραφικά εργαστήρια για παιδιά, από το CineLike Lab και άλλους εκπαιδευτικούς. και μπορείτε να της βρείτε στο Ιδρυματικό Αποθετήριο Πολυνόη του ΠΑ.Δ.Α https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/3084.

«Θα προσφέρω τις εξειδικευμένες γνώσεις της επιστήμης μου με αφοσίωση, ήθος και σεμνότητα, θα τηρώ απαρέγκλιτα τις θεμελιώδεις αρχές της επιστήμης και της δεοντολογίας και θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις, στην ανάπτυξη και στην παραγωγή νέας γνώσης και στην δημιουργία αξιακών προτύπων προς όφελος του ανθρώπου, της κοινωνίας και του πολιτισμού».

BLACKBOX JAZZ MUSIC FESTIVAL | Vocal Edition | 18, 19, 20, 31 Oκτωβρίου & 1 Νοεμβρίου | Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός, Πλατεία Καρύτση

  Vocal Edition 18, 19, 20, 31 O κτωβρίου & 1 Νοεμβρίου Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός, Πλατεία Καρύτση   Μπήκε Φθινόπωρο και το...